ÖĞRENCİ OKUL KIYAFETİ BELİRLEME ANKET FORMU

20.06.2022 502

ÖĞRENCİ OKUL KIYAFETİ BELİRLEME ANKET FORMU

Sayın Veli;

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 26/11/2012 tarihli ve 2012/3959 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmeliğin 3 üncü maddesinde "(2) Öğrenciler, okul, sınıf ve şubelerde tek tip kıyafet giymeye zorlanamaz. Ancak, okul yönetimi ve okul-aile birliğinin koordinatörlüğünde, 4 üncü maddede yer alan sınırlamalara aykırı olmamak kaydıyla, velilerin yüzde ellisinden fazlasının muvafakati alınarak ilgili eğitim-öğretim yılı için okul kıyafeti veya kıyafetleri belirlenebilir. Bu fıkranın uygulanmasına dair usûl ve esaslar Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan yönerge ile belirlenir." denilmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığının 25.07.2013 tarihli ve 28718 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ''Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelikte '' Değişiklik yapılmasına dair yönetmelik.

 

Bu nedenle 2022/2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda uygulanacak olan öğrenci kıyafetinin belirlenmesi için aşağıda verilen seçeneklerden uygun gördüğünüz seçeneği işaretlemenizi rica ederim.

 

Şehmuz DELİBAŞ

    Okul Müdürü

 

 

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

https://forms.gle/uZvh5JENddQrSZ5dA